Welkom bij DigiConnect

Het DigiConnect platform brengt u gratis en snel in contact met de juiste partners voor uw digitale projecten en ecosystemen.

laptop

Hoe vind ik de juiste partner?

Wil u uw productie, Human Resources of juridische afdeling digitaliseren?
Wil u een nieuwe website maken of de User Experience / User Interface op uw platform verbeteren?
Wil u gegevens verzamelen, verwerken en visualiseren? Wij presenteren partners om uw projecten te versnellen op 15 gebieden van digitale transformatie!

Zoeken op expertisedomein

Heb je al een partner op het oog en wil je meer over hen weten?
Gebruik de functie "zoek op naam" en krijg een gestructureerd overzicht van het aanbod van deze partner.
Ontdek in een paar minuten allerlei nuttige informatie binnen de verschillende expertisedomeinen van de partner.

Zoeken op naam van de partner

Waarom DigiConnect gebruiken?

Dankzij DigiConnect vindt u snel de juiste partner voor uw digitale project. Mensen die begrijpen waar u naartoe wilt, die uw ambities brandstof geven en de skills hebben om u in de juiste richting te sturen.

Want technologie doet digitalisering draaien. Maar digitalisering draait in de eerste plaats om mensen. Laten we samen uw bedrijf in poleposition zetten voor de toekomst. Begin nu met DigiConnect.

Vindt uw dreamteam

Elke partner op dit platform is lid van Agoria, werkzaam in België en heeft aantoonbare ervaring in het subdomein van uw project. Zo stelt u gemakkelijk uw dreamteam samen.

Goed op weg

Tijdens de race voor digitalisering heeft u een pit crew nodig waar u op kan rekenen. Via DigiConnect brengen we u in direct contact met de mensen die u nodig heeft.

Voorkom een valse start

Als technologiefederatie helpt Agoria u op weg. Wij zijn de objectieve partner die u de tools biedt die u nodig heeft voor een succesvolle start én finish.

Start met DigiConnect

Waarom is samenwerken belangrijk?

index_personalized_results.png

“Digitale transformatie vereist samenwerking om succesvol te zijn. Er is namelijk meer energie en kennis nodig dan je organisatie heeft. De uitdaging is om de juiste partner(s) te vinden die je op dit pad kunnen vergezellen. Zonder samenwerking kom je er nu eenmaal niet!”

Yves Sarek,
Automation & Digitalisation Sales Support Manager, KSB

index_personalized_results.png

"Innovatie is de kern van ons bedrijf. Met klanten en partners die actief zijn in bijvoorbeeld drones, robotica of apps, maken wij het verschil. Initiatieven als DigiConnect helpen ons de juiste innovatieve externe partners te vinden om onze producten en diensten geleidelijk aan te transformeren."

Nicolas Roosens,
Corporate Innovation Manager, Vinçotte

Zoeken op expertisedomein

Hulp nodig?

Ontstaan van dit platform

Als digitale experts binnen Agoria, een federatie van technologiebedrijven, stellen we dagelijks een grote paradox vast: ondanks het uitzonderlijke aanbod van leveranciers op digitaal vlak, ondervinden bedrijven grote moeilijkheden om de juiste partner te vinden voor hun digitale initiatieven.

Om hieraan te verhelpen lanceren wij DigiConnect, vrij toegankelijk, om iedereen in staat te stellen zijn project met de juiste partner en in de beste omstandigheden op te starten.

Vindt u nog niet wat u zoekt? Heeft u een andere vraag of suggestie? Neem contact met ons op.

Contacteer ons

Lies Vervaet

Project Leader

Benjamin Minard

Digital Expert

Serge Audenaert

Digital Expert

Carine Lucas

Senior Digital Expert